Hold fest for hele familien i stor feriebolig

Drømmer du om at holde en fest for hele familien, men har du ikke et sted, hvor I alle sammen kan være? I det tilfælde har du sikkert siddet og set på, hvad der vil være muligt for jer at leje. Det kan dog virke dyrt at leje et festlokale, og hvis det ligger langt fra alting, hvordan skal folk så overhovedet komme hjem? En god mulighed i det tilfælde er at leje et festlokale i en feriebolig. Dermed har alle dine gæster mulighed for at blive og sove, hvilket er med til at sikre, at I virkelig får mulighed for at feste igennem hele natten. 

Der findes ikke overvældende mange ferieboliger med festlokaler, men der findes heldigvis nogle. En af dem, der helt klart er værd for dig at overveje er Røndegaard på Djursland. De har en stor feriebolig med plads til 27 overnattende gæster og derudover også et stort festlokale. 

Måske er en feriebolig med plads til kun 27 overnattende ikke helt stort nok til den fest, som I gerne vil holde. I det tilfælde er det heldigt, at der er hele to andre store ferieboliger på Røndegaard. Den ene har plads til 20 overnattende, mens den anden har plads til 23 overnattende. Det giver pludselig mulighed for, at du kan holde en væsentligt større fest, end du ellers ville have kunnet med kun den ene feriebolig. 

Når du gerne vil booke alle ferieboligerne, er det selvfølgelig en god ide for dig, at du er ude i god tid. Dermed er du sikker på, at du kan holde den fest, som du ønsker. 

Du kan vælge mellem at leje ferieboligerne i en hel uge eller kun en weekend. Når det er en stor fest, vil det ofte være mest relevant, at det bare er en weekend. Når det endelig er lykkedes dig at samle hele familien, kan det dog også være rart for dig, at du holder en uges ferie med dem. Læs mere om Røndegaard på http://roendegaard.dk/