Find den rette kuffert i en kuffert test

27 juli 2021 Astrid Pedersen

Skal du ud og rejse i nærmeste fremtid, og er du ikke i besiddelse af en ordentlig kuffert? Så bør du læse med i det følgende. Her kan du nemlig lære mere om hvilken type kuffert det er smart at købe. Og du kan få tips til hvorledes du finder en god kuffert.

Hvilken type kuffert skal jeg vælge?

Kufferter fås i forskellige størrelser. Som hovedregel vil du på en ganske almindelig ferie af en til to ugers varighed kunne klare dig fint med en standard størrelse kuffert. En sådan kan rummer 60 – 80 liter hvilket er rigeligt hvis du ikke regner med at skulle medbringe hele din garderobe eller hjemtage uanede mængder af souvenirs.

Langt de fleste kuffertsæt på markedet består således at en rejsekuffert i standard størrelse og så en såkaldt kabinekuffert. En kabinekuffert er praktisk hvis du ønsker at medbringe eksempelvis elektronisk udstyr, et ekstra sæt tøj, eller dine toilet artikler i flyets kabine.

Til de helt korte smutture kan du sagtens nøjes med at pakke din kabinekuffert og dermed slippe for såvel indtjekning af rejsekuffert som ventetiden ved bagage båndet.

Hvordan finder jeg den bedste kuffert til mine behov?

Hvis du leder efter en rigtig god og rummelig rejsekuffert eller en smart og let kabinekuffert bør du gøre din research grundigt. Du kan i den anledning med stor fordel tjekke Ferieudstyr.dk.

Ferieudstyr.dk er en portal til sammenligning af diverse tilbehør til din ferie. Det kan for eksempel være rejsekufferter og kabinekuffert, men du finder også tests af eksempelvis SUP boards, svømmeveste, kompressions strømper og sove masker til flyveturen samt masser af andet ferie relateret grej. Du vil få et solidt overblik over de bedste produkter til markedet når du klikker ind på Ferieudstyr.dk og læser de forskellige tests igennem.

Ferieudstyr.dk kan præsentere tests af alle typer udstyr til ferierejsen, her under kufferter. Læs testen på Ferieudstyr.dk