Campingpladser i det jyske

Er du og din familie hooked på campist livet – og elsker I at tilbringe den danske sommer på de mange campingpladser rundt omkring i landet? Så bør I vende næsen mod det jyske, og tage et nøjere kig på Camping og Familiepark West.

Camping og Familiepark West – de bedste campingpladser i Vestjylland

Går turen vestover – med eller uden campingvogn, auto camper eller villatelt – bør I lægge vejen for Camping og Familiepark West. Hos Camping og Familiepark West får I, foruden en veludstyret campingplads i top klasse, mulighed for at dyrke masser af aktiviteter sammen. Camping og Familiepark West er nemlig meget andet og mere end blot et sted hvor du slår dit telt op eller parkerer din campingvogn eller auto camper.

Hos Camping og Familiepark West finder du spændende og udfordrende faciliteter så som bade- og fiske søer med mulighed for kano, robåds og vandcykel sejlads, minigolf anlæg, beachvolley bane og et vandland for de mindste. De mindste kan muntre sig på en af de mange legepladser, som findes i parken, for eksempel den udfordrende og spændende natur legeplads. Og om aftenen kan I tilberede jeres eget måltid på et af de fælles grill arealer.

Bo i lækre hytter eller udlejnings boliger på Camping og Familiepark West

Du behøver faktisk ikke at medbringe hverken telt, campingvogn eller auto camper, når du besøger Camping og Familiepark West. Camping og Familiepark West råder nemlig over et stort antal veludrustede hytter og ferie boliger, som også er beliggende i forlængelse af parken. De fleste børn vil synes, at det er et hit at besøge Camping og Familiepark West i højsæsonen, hvor parkens aktivitets kalender er fuldt pakket med spændende aktiviteter og begivenheder.

Du kan booke din campingplads eller din udlejnings bolig hos Camping og Familiepark West på hjemmesiden campingfamiliepark.dk